Bytom - Przetwórca mięsa

Przetwórca mięsa specjalizacja w obszarze przemysłu spożywczego, który koncentruje się na obróbce i przetwórstwie mięsa pochodzącego od różnych zwierząt (np. bydło, trzoda chlewna, drób). Celem tego zawodu jest przygotowanie surowca mięsnego do sprzedaży i konsumpcji, zgodnie z odpowiednimi normami jakościowymi, sanitarno-epidemiologicznymi oraz technologicznymi.

Więcej informacji
Opłaty: 0 zł Okres nauki: 3 lata
Sprawdź terminy zjazdów dla Semestru 1
Plany lekcji i terminarze zjazdów dla wyższych semestrów dostęne są po zalogowaniu w strefie Mój Cosinus

Miejsca zajęć

Dane adresowe:
41-902 Bytom ul. Wrocławska 32/34
3 piętro
Zobacz dane sekretariatu

Chcesz dowiedzieć się więcej o kierunku?

Zostaw swoje dane, oddzwonimy i odpowiemy na Twoje pytania.