Gdańsk - Kucharz

Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Praca w tym zawodzie wymaga dokładności oraz umiejętności współpracy z innymi pracownikami.

Więcej informacji
Opłaty: 0 zł Okres nauki: 3 lata
Sprawdź terminy zjazdów dla Semestru 1
Plany lekcji i terminarze zjazdów dla wyższych semestrów dostęne są po zalogowaniu w strefie Mój Cosinus

Miejsca zajęć

Dane adresowe:
80-890 Gdańsk ul. Heweliusza 11
Parter
Sekretariat otwarty:
podczas zjazdu
Dyżury dyrektora:
Wt: 09:00-15:00
Pt: 16:00-19:00
podczas zjazdu
Dane adresowe:
80-890 Gdańsk ul. Heweliusza 11
Parter
Sekretariat otwarty:
Pn: 08:30-16:30
Wt: 08:30-16:30
Śr: 08:30-16:30
Cz: 08:30-16:30
Pt: 08:30-16:30
Dyżury dyrektora:
Pn: 08:30-16:30
Wt: 07:00-15:00
Śr: 08:30-16:30
Cz: 07:00-15:00
Pt: 07:00-15:00
Zobacz dane sekretariatu

Chcesz dowiedzieć się więcej o kierunku?

Zostaw swoje dane, oddzwonimy i odpowiemy na Twoje pytania.